vrijdag 20 juli 2007

Quintis Ristie in de ring tijdens Martial Arts Event 21 juli


Quintis “The Big Q” Ristie Ringmaster Martial Arts Event

17-07-2007 Dagblad Suriname


Speciaal voor de komende Martial Arts Event van 21 juli zal Quintis “The Big Q” Ristie naar Suriname vliegen om als Ringmaster te fungeren.
Quintis was heel bekend geworden in Suriname door het tv spelprogramma “Spel TV” van ABC. Toen hij zijn piek in Suriname had bereikt, verkaste hij naar Nederland om zich verder te ontwikkelen in de showbizz.

Momenteel werkt hij in verschillende Nederlandse entertainment producties, waaronder de populaire serie “Raymann is Laat” van Jorgen Raymann. Inmiddels kent heel Nederland hem met zijn welbekende uitspraak; “Soko Sokooooo”. Quintis is ook belast met de coordinatie van de buitenlandse vechters voor het Event dat georganiseerd wordt door Stichting “Be Innovative” van Ilonka Elmont.

(Bron: http://www.dbsuriname.com/)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.