zondag 7 maart 2010

Nieuwe sponsor STB Fightgear Nederland schenkt The Ultimate materialen


(Klik op foto voor groter exemplaar.)

07-03-2010

Met trots laat Rodney Belfor van The Ultimate weten dat STB Fightgear Nederland een nieuwe sponsor is van The Ultimate. Rodney: "We krijgen merendeels nieuwe spullen waaronder gloves, broeken, scheendekkers, zwachtels, enkelsokken en trappads."

"We stellen het zeer op prijs dat een gerenommeerde entiteit als STB bereid is ons spontaan te voorzien. Onze leden zijn heel blij met het aangeboden materiaal, het wordt ook kosteloos aan ze overgedragen."

Op haar website meldt STB Fightgear onder andere:
"STB staat voor Strength, Technique and Balance. De elementen waarover vrijwel elke sporter hoort te beschikken. STB is een nieuw merk, dat de ouderwetse kwaliteit weet te combineren met de nieuwste trends."

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.