donderdag 26 juli 2007

Micha 'the Warrior' erg teleurgesteld - Gevecht 'the Warrior' gaat niet door


Micha 'the Warrior' niet in de ring tijdens

Martial Arts Event Ilonka Elmont

20-07-2007


Paramaribo - Het zal oplettende lezers al zijn opgevallen: in het programma van het Martial Arts Event, georganiseerd door Ilonka Elmont, dat zaterdag 21 juli wordt gehouden in de Anthony Nesty in Paramaribo, ontbreekt de naam van Micha ('the Warrior') van 'the Ultimate'.

Teleurgesteld laat Micha weten, dat zijn partij uit het programma is gehaald. 'Mijn tegenstander (van 'The Gym') heeft een ongeluk op het werk gehad', aldus Micha 'the Warrior'. De teleurgestelde vechter zegt dat de trainer van thaiboksschool The Gym in Paramaribo weigert een vervanger in te zetten. Mogelijk uit angst dat de partij dan gewonnen gaat worden door Micha.

De vechters van 'The Ultimate' die wel in de ring stappen, Murvin Emanuels en Rachel Vismale, zijn 'ready', volgens Micha. Hij gaat ze zeker toejuichen!

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.