donderdag 26 juli 2007

Micha in 'Night of Honor' in ring tegen Martin Hiffens

'The Warrior' 27 juli in Night of Honor

25-07-2007


Micha was teleurgesteld dat hij op het laatste moment niet in de ring kwam tijdens het Martial Arts Event van Ilonka Elmont. Zijn tegenstander had zich teruggetrokken en een vervanger werd niet geregeld.

Maar vrijdag 27 juli krijgt 'The Warrior' van thaiboksschool The Ultimate wel de kans om deel te nemen aan een groot gala.

Tijdens het thaiboksgala “Night of Honor” van Simon’s Gym gaan Surinaamse vechters, wonend en trainend in Suriname, in de strijd tegen gerenommeerde buitenlandse vechters. De bekendste Surinaamse vechters nemen deel aan het gala. In de ring komen onder andere Andy Risty en Angelo Simson en uit Nederland Pablo Moete, Stephanie Osnabgre en Ramzin Rezai.

Micha moet het opnemen tegen Martin Hiffens in de tweede wedstrijd van het programma.

Het gala wordt gehouden in de

NIS Sporthal
Coppenamelaan 23
Paramaribo
(Tel: +597-490905).

Aanvang: 08.00 pm (20.00 uur)
Entreeprijs: 20 SRD (voorverkoop)
25 SRD (aan de zaal)


Dit bericht is op 26 juli overgenomen door het Dagblad Suriname met vermelding dat het afkomstig is van deze website. De redactie van het DS heeft overigens wel een foto van Micha afgedrukt:
Mooie public relations voor deze site en natuurlijk voor Micha!!

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.