vrijdag 5 september 2008

'We Are Ready To Rumble!'......op zaterdag 13 september


WE ARE READY TO RUMBLE.....

05-09-2008 Door: Rodney Belfor


De vechters van de thaiboksclubs die gaan participeren zijn helemaal ready to Rumble op 13 september. De laatste trainingen gaan er intensief aan toe. Dit om de vechters optimaal gereed te krijgen om zich van hun beste zijde te laten zien.

Aan dit toernooi doen alleen maar tallentvolle opkomende Surinaamse vechters van de diverse locale clubs mee, die in de toekomst zeker tot de top van Suriname kunnen worden gerekend.

De thaiboksscholen die meedoen zijn:
The Ultimate met onder andere onze publiekslieveling, die menig toeschouwer in extase kan brengen met zijn pittige vechtstijl, Murwin 'Pireng' Emanuel. Verder het 16-jarige talent Dave' Danger' Emanuel; Ivan' The Black Warrior' Pavion, Allard Held, een vechter om zeker in actie te zien en Stephanie Nankoe.

The Gym met onder andere -60 Full contact karate kampioen 2008, Johan de Jezus, Remuel 'Jackson' Hiwat en de 16-jarige aggresieve Jonathan Kemp. Deze gaat een jeugd partijtje aan tegen 'Danger' van The Ultimate .

Sparimaka met onder andere +70 Full contact Karate kampioen 2008 Archie Orban en de fanatieke Widjai Thakoer, twee opkomende vechters waarvoor Rodney Belfor veel bewondering heeft.

Bonie Gym met o.a Daniel 'Ambak' en de technische en zeer tallentvolle El Jafara Castelen. 'Persoonlijk vind ik El een heel goede, technische vechter die garant staat voor actie en sensatie. Zijn partij wordt eentje om van te genieten.', aldus Rodney.

Vechters van Boni Gym, van links naar rechtsL Furnen Awana, M. Cuts en El Jafara Castelen.

Verder hebben we L&G gym onder leiding van Gino Kohinor, met Gamael Lie, neefje van de bekende Tae Kwon Do schoolhouder Eric Lie.

Het wordt zeker een sensationele avond om persoonlijk mee te maken. Het wordt een waar thaiboks spektakel.


Zaterdag 13 september 2008


Locatie: Ismay van Wilgen Sporthal

Organisatie Thaiboxing club The Ultimate o.l.v. Rodney Belfor.


Aanvang 19:30 uur.


Prijs per kaart 15 srd, speciaal voor studenten/scholieren om van het enige thaibokstoernooi in de vakantie te kunnen genieten.

(De Times of Suriname besteedt op 6 september aandacht aan het toernooi: http://www.surinametimes.com/.)


Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.