dinsdag 23 september 2008

'The Ultimate' dankt sponsor Thuk NV en andere sponsors


Thuk NV krijgt presentje 'The Ultimate' als dank

voor steun

23-09-2008 Door: Rodney Belfor


'The Ultimate' heeft een bezoek gebracht aan haar sponsor Ray Moi Thuk Sung van beveiligingsbedrijf Thuk nv. Wij zijn hem heel dankbaar voor de getoonde vertrouwen in jonge Surinaamse thaiboksers.

Vooral tijdens het afvaardigen van vechters naar Curaçao mei 2008, was zijn bijdrage van onschatbare waarde. De goede resultaten van de vechters op Curaçao bleven natuurlijk niet uit.

Als blijk van waardering wordt een pakketje overhandigd aan dhr Ray. (Van links naar rechts: Allard Held, Rodney, dhr. Ray en Saraya Truideman)

Verder bedanken wij ook nog de overige sponsors waaronder de SLM, BIG Entertainment en Jules Helstone van Dunlop protective footwear, voor hun ondersteuning in welke vorm dan ook.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.