maandag 15 september 2008

Rodney Belfor van The Ultimate tevreden over succesvolle Sranan Thaiboxing Rumble


Sranang Thaiboxing Rumble kent twee knock-outs

15-09-2008 Dagblad Suriname


Opdat de jonge thaiboksers en de beginnelingen in de thaibokswereld van Suriname ook aan hun trekken komen, organiseerde The Ultimate thaiboksschool een thaiboksgala. Het ging bij deze om de Sranang Thaiboxing Rumble.

Er stonden 9 partijen op het programma maar uiteindelijk werden er 8 van de partijen afgewerkt. De directe reden is het feit dat Saverino “Ambak” Daniel van Bony Gym, die het zou moeten opnemen tegen Gamael Lie van L&G Gym, te kampen kreeg met een blessure. Dat was de 5de match op het programma.

De dames Rose Benjamin van Sparimaka en Stephanie “Stress” Nankoe beten de spits af. Uiteindelijk werd het Rose Benjamin, die vanuit de rode hoek vocht, die als winnares uit de bus wist te komen. Niet lang daarna kwam de eerste knock-out van de avond. Het was Allard “The Beast” Held van The Ultimate die korte metten wist te maken met Miguel Gilds van Boni Gym. Het was de eerste partij van The Beast en hij kijkt dus positief terug. Waard te vermelden is dat deze Allard geen onbekende eis in de sportwereld vanwege het feit dat hij ook basketbal speelt en in de IGS-selectie zat.

Rodney Belfor van The Ultimate, de organisatie van de avond, kijkt positief terug naar het geheel. Verder geeft hij aan dat het een geslaagde avond is geweest gelet op de sfeer die er lekker in zat en het feit dat men heeft kunnen genieten van een aantal pittige partijtjes.

Het doel was in feite om de opkomende thaiboksers in actie te zien en ze beter te gaan waarderen zodat ze in de toekomst ook van zich kunnen laten spreken. Het eerstvolgende gala van The Ultimate is het komend jaar april waarbij de beginnelingen wederom aan hun trekken kunnen komen.

(Bron: http://www.dbsuriname.com/)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.