zaterdag 27 september 2008

The Ultimate gaat vaste thaibokstrainingen verzorgen in Latour en Flora A


The Ultimate brengt thaibokssport naar

volksbuurten

27-09-2008 Times of Suriname


PARAMARIBO – Thaiboksclub The Ultimate is na het thaibokstoernooi van 3 september niet stil blijven zitten. Integendeel is de club naar verschillende volksbuurten te weten Frimangrong (Bronsplein), Latour (Stibula) en Flora A (gemeenschapscentrum Flora A) geweest om de thaibokssport te promoten.

De jongeren van Latour poseren met de begeleiders van The Ultimate.

Het doel van deze bezoekjes is om de jeugd recreatieve vrijetijdsbesteding te bieden en ook nog kennis te laten maken met het thaiboksen. De jongeren (zowel jongens als meisjes) waren zeer enthousiast en positief over de trainingen met als resultaat dat er in 2 van de buurten de club na de vakantie permanent 1 keer per week trainingen zal verzorgen. Dit natuurlijk na overeenstemming met de verantwoordelijken van Stibula en Gemeenschapscentrum Flora A.

Te Flora A is The Ultimate reeds aangevangen met vaste trainingen om de jongeren bezig te houden en de volgende wordt dan Stibula.

De jongeren werden bezig gehouden door trainer Rodney Belfor en de vechters Soraya Truideman, Allard Held, Stephanie Nankoe, Dave Emanuel en Kishan Mohabier.

(Bron: http://www.surinametimes.com/)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.