maandag 15 september 2008

Succes voor The Ultimate tijdens geslaagde Sranan Thaiboxing Rumble


Sranan Thaiboxing Rumble succes

15-09-2008 Times of Suriname


PARAMARIBO - De Sranan Thaibox Rumble die zaterdag in de Ismay van Wilgensporthal gehouden werd, was een succes te noemen. Aan het evenement deden vijf scholen mee te weten Sparimaka, L&G Gym, The Gym, Boni Gym en The Ultimate.

Een actiemoment tussen Archie Orban en Murwin Emanuel tijdens de Sranan Thaibox Rumble.

De spits werd afgebeten door Rose Benjamin van Sparimaka en Stephanie “Stress” Nankoe van The Ultimate. Deze twee dames hebben elkaar eerder op de Kyokushinkai karate-evenement van Sparimaka ontmoet en in die ontmoeting moest Benjamin haar betere erkennen in Nankoe. Zaterdag kwam zij sterk terug en bewees dat ook door de partij van Nankoe te winnen.

De partij tussen Miguel Gilds en Allard Held maakte het publiek dolenthousiast. Het was een spannend gevecht omdat de vechters tegen elkaar opgewassen waren, maar het was Held die middels een knock-out als winnaar werd uitgeroepen.

Het gevecht tussen Archie Orban en Furnen Awana zou volgens het publiek een kraker worden, maar niets was minder waar. Furnen Awana raakte zijn tegenstander in de tweede ronde knap in zijn linkerlijf, waardoor hij de partij middels een knock-out won.

De hoofdpartij tussen Jafari Boldewijn en Murwin Emanuel was ook spannend. Beide vechters waren heel goed opgewassen tegen elkaar, waardoor alle drie rondes uitgevochten werden. Jafari Boldewijn vocht heel knap en maakte het zijn tegenstander heel moeilijk. Hij won op punten.

Alle uitslagen:

Dames:
Rose Benjamin (Sparimaka)* – Stephanie “Stress” Nankoe (The Ultimate)

Heren:
Guillermo Thakoer (Sparimaka) – Jonathan Kemp (The Gym)*
Miguel Gilds (Boni Gym) – Allard Held (The Ultimate)*
Maurice Douglas (Sparimaka) – Remuel Hiwat (The Gym)**
Gamael Lie (L&G Gym)* – Saverino Daniel (Boni Gym)
Romario van Kallen – Dave Emanuel (The Ultimate)*
Mario Louis (L&G Gym) – El Jafara Castelen (Boni Gym)*
Archie Orban (Sparimaka) – Furnen Awana (Boni Gym)*
Jafari Boldewijn (Sparimaka)* – Murwin Emanuel (The Ultimate)

*Winnaar.
** Gelijkspel

(Bron: http://www.surinametimes.com/)
(Bron foto: Times of Suriname)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.