donderdag 28 december 2006

Startende vechters kennis laten maken met wedstrijddruk...


The Ultimate zet nieuwelingen aan het werk

door Terence Oosterwolde 28-12-2006 de Ware Tijd


dWT foto / Werner Simons -


Paramaribo - Met de bedoeling beginnende vechters kennis te laten maken met onder meer de wedstrijddruk, houdt The Ultimate thaiboksschool vanavond om zeven uur een Invitation Tournament. Er zijn acht thaiboks- en één boksgevecht, waarin volgens schoolhouder Rodney Belfor alleen nieuwelingen, die helemaal geen wedstrijdervaring hebben, zullen uitkomen. Over twee tot drie maanden zal hij weer een meetmoment organiseren.

Met deze wedstrijden krijgen de vechters de kans hun kunnen te tonen aan het groter publiek. Daarnaast moeten ze gezien worden als opstap naar grotere, eventueel internationale gala’s. Het invitatietoernooi is één van de eerste activiteiten van The Ultimate, die op 7 februari werd opgericht. Belfor wil echter vaker wedstrijden organiseren.

“Het moet routinematig worden voor de vechters, waardoor ze ook beter voor de dag komen.” Het invitatietoernooi vindt plaats in de gymzaal van de Graaf von Zinzendorfschool. “We beginnen in het klein, maar misschien dat we bij onze tweede activiteit een grotere hal huren.” Zijn vechters zijn in elk geval bekend met de wedstrijdlocatie, omdat The Ultimate er drie keer in de week traint. Ook de vrouwen komen vanavond aan hun trekken. Rachel Vismale van The Ultimate, die op 21 december tijdens het internationale thaiboksgala Night of Glory in een demonstratie-thaiboksgevecht uitkwam tegen Jill Mossel van Simson Gym, zal nu boksen tegen een vrouw van Colorado. In de thaiboks vrouwenpartij komen Saraia Truideman en Stefanie Nankoe van The Ultimate tegen elkaar uit. Naast NV Thuk als sponsor, wordt Belfor verder ondersteund door Ricardo Huiswoud, die zal helpen met de wedstrijdleiding. De gerenommeerde thaiboksers Rayen Simson en Tyrone Spong zullen hem vanavond ook bijstaan.


(Bron http://www.dwtonline.com)


Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.