woensdag 20 december 2006

Europees kampioen Dourid geen visum voor Suriname....


Wereldtitelgevecht Night of Glory van de baan

door Terence Oosterwolde 20-12-2006 de Ware Tijd


Paramaribo - Promotor Angelo Simson heeft gisteren een zware tegenslag ge├»ncasseerd. Samir ‘The Rage’ Dourid, die morgenavond in het prof wereldtitelgevecht had moeten uitkomen tegen wereldkampioen Rayen ‘Tru Bala’ Simson, is niet meer in Suriname gearriveerd. “Het is een enorme domper voor mij”, zegt een teleurgestelde Angelo Simson.


(Foto: Samir Dourid, links)

Het titelgevecht tussen Simson en uitdager Dourid had de main event moeten worden van het Night of Glory-thaiboksgala. Maar wie niet kwam was Dourid. De Franse en Europese kampioen had eigenlijk al donderdag in Suriname moeten zijn, maar strandde in Nederland omdat hij geen visum had. Hij besloot daarop terug te keren naar zijn land. Angelo Simson zegt er alles aan gedaan te hebben om Dourid alsnog naar Suriname te halen, maar tevergeefs. Op zo’n korte termijn een andere tegenstander vinden voor Rayen Simson is niet mogelijk, waardoor die niet meer in actie zal komen.

De promotor wil nu meer de nadruk leggen op de teamwedstrijden tussen Suriname en Nederland. Andy ‘The Machine’ Ristie komt op de amateur wereldtitel tot 72,5 kilogram in actie tegen Hermanus Wouters, Anthony Nekrui in een semiprofgevecht tegen Earl Marica en Suelle Shepperd in het vrouwengevecht tegen Rosana Schenij. Er zijn ook nog andere partijen op schema.
Het hele gebeuren ligt Simson, die vanmiddag om vier uur een persconferentie houdt in Torarica, zwaar op de maag. “Ik wil niet dat mensen zich bedrogen voelen, het gevoel hebben dat ik ze belazerd heb. Want dit is totaal buiten mijn schuld om”.

(Bron: http://www.dwtonline.com)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.