dinsdag 1 mei 2007

Geen succes voor 'The Ultimate' tijdens Night of Pride


'The Ultimate' fighters verliezen op punten

29-04-2007


Paramaribo - Tijdens de Night of Pride, die vrijdagavond 27 april in de Anthony Nesty werd gehouden, bleek er helaas geen succes weggelegd voor de fighters van Rodney Belfor.

Micha 'The Warrior' werd plotseling geconfronteerd met een andere tegenstander. Hij had eigenlijk moeten aantreden tegen Ivan van Simson Gym. Hij verloor nu op punten van zijn plotseling opgedoken Franse tegenstander.

Bij de vrouwen verloor Saraya 'The Punisher' Truideman van 'The Ultimate' op punten van haar tegenstandster, Jill Mossell van Simson Gym.

Ondanks het verlies op punten verliezen de boksers van Rodney's 'The Ultimate' niet de moed. Integendeel. Rodney 'Iron Man' laat kort maar helder weten:

'Helaas maar we komen tien keer harder terug.'

En als de 'Iron Man' iets zegt dan gebeurt dat!

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.