zaterdag 28 november 2009

Dave is er klaar voor - Met tegenstander Robert de Vogel (Gym Haarlem) op de foto na de weging vandaag....


Vandaag om 12.00 uur was er in het Novotel hotel in Badhoevedorp de persconferentie en weging van Slamm!! Nederland VS Thailand 6.

Er volgde uitleg over de regels voor alle partijen waarop gevochten wordt. De muaythai partijen, de K-1 partijen en de partijen in de B- en C- klassen. Ook was er uitleg over het werk van de cutmen, die nu aanwezig zijn. Indien er bloedende wonden komen tijdens de muaythai partijen dan zal een cutmen deze proberen te dichten.

Hierna volgde de weging waarbij de meeste vechters goed op gewicht waren. Na de weging werd er face tot face shoot gehouden en gaven de vechters in een oneliner hun verwachtingen voor morgen weer.

(Tekst en foto met dank aan Harmen Bakker, MixFight.nl: http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?t=98821)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.