dinsdag 3 november 2009

Veel media-aandacht voor deelname Dave 'Danger' Emanuel van The Ultimate aan Slamm 6 toernooi in Almere


‘We gaan voor winst en niets minder’

03-11-2009 De Ware Tijd


Paramaribo - Dave ‘Danger’ Emanuel van de thaiboksschool The Ultimate bereidt zich voor op een internationaal gevecht in Nederland. Het opkomend 17-jarig talent zal in Almere meedoen aan het Slamm 6 evenement.

Hij zal uitkomen tegen de lokale vechter Robert de Vogel. De sporter van Haarlem Gym komt uit een thaiboksfamilie en is jongere broer van Remco, schoolhouder van Vogel Gym.

Clubeigenaar Rodney Belfor van The Ultimate meent dat de partij een toffe beloofd te worden. De Vogel staat in eigen land bekend om zijn agressieve, energievolle vechtstijl en scherpe low-kicks. Emanuel heeft een complete manier van vechten en is gevaarlijk in de ring. De Surinamer kan zowel met boksen en trappen zijn tegenstanders afstraffen en gaat natuurlijk voor de winst tegen Robert.

Emanuel is nu bezig aan een intensieve voorbereiding voor 29 november. Volgens zijn trainer wordt doelgericht getraind en wordt alles uit de pupillen gehaald zodat die ready zijn om het karwei binnen de touwen te klaren. “We gaan voor winst en niets minder”, zegt Belfor scherp. Een droom van zijn pupil gaat in vervulling. Dit is naar zijn zeggen ook het bewijs dat er genoeg talentvolle jongeren zijn in Suriname die de kans krijgen zich buiten landsgrenzen te meten.

Toppers als Ismael Londt, Ryan Simson en Marco Piqué, allen van Surinaamse origine, zullen ook in actie komen tijdens het Nederland versus Thailand festijn. Ook Anthony ‘Kabouter’ Kane van het gastland en de Thaise toppers Anuwat Kaewsamrit en Yodsaenklai Fairtex zullen te bewonderen zijn.

(Bron: http://www.dwtonline.com/)
(Bron foto Dave Emanuel: De Ware Tijd)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.