zondag 20 december 2009

Vechters Dave, Jules en Widjai van The Ultimate 'Klaar om te Bossen' woensdag in de Anthony Nesty Sporthal


The Ultimate van de partij tijdens Slamm's Return

of the Fighters

20-12-2009 Door: Rodney Belfor


The Ultimate doet mee tijdens Slamm's Return of the Fighters op 23 december in de Anthony Nesty Sporthal, vanaf zeven uur 's avonds (deur open om zes uur). De vechters die meedoen zijn Dave Emanuel, Jules Ceder en Widjai Thakoer, die is overgestapt van Sparimakka naar The Ultimate.

Dave neemt het op tegen Remuel Hiwat van The Gym, een zware en sterke fysiek vechtende vechter, maar zoals we al weten gaat Danger onbevreesd deze partij tegemoet.

Jules Ceder, die nog geen jaar traint, neemt het op tegen Dwight Fraser van L&G Gym, een vechter die langer dan 3 jaren actief is. Jules 'The Joker' heeft al tegen een ervaren vechter gestaan (Randy Liesdek van Simson Gym) en heeft overtuigend gewonnen, dus hij heeft al bewezen dat hij zijn mannetje kan staan tegen vechters met meer ervaring.

Widjai neemt het op tegen de B-vechter Brian Vaarnold. Het wordt een prestigegevecht over 3 ronden van elk 3 minuten. Widjai is officieel geen B-vechter, maar we verlenen onze medewerking vanwege afzeggingen van tegenstanders. Het wordt in ieder geval keihard knokken, want geen van de drie vechters van The Ultimate gaan het makkelijk hebben: ze hebben namelijk vechters van kaliber tegenover zich. Maar zoals het gebruikelijk is bij The Ultimate, gaan we de uitdagingen niet uit de weg, het maakt ons alleen maar sterker. We gaan voor winst en zeker ook om te bossen in NIS!

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.