maandag 29 juni 2009

Vechters The Ultimate 3 juli weer in de ring - Dave, Saraya en Allard nemen deel aan toernooi van The Gym in NIS


Saraya vecht 3 juli tegen een dame uit de

Dominicaanse Republiek

29-06-2009 Door: Rodney Belfor


The Ultimate is vrijdag 3 juli van de partij in een toernooi van The Gym in de NIS. In dit toernooi gaan Surinaamse toppers het opnemen tegen vechters uit de Dominicaanse Republiek.

Dave Emanuel gaat het opnemen in een rematch partij tegen Widjai Thakoer. Dave had de eerste partij overtuigend gewonnen. Allard Held treedt in de ring tegen Anwar Karsters, ook een rematch partij. De eerste partij was een no contest.

Saraya Truideman neemt het op tegen een dame uit de Dominicaanse Republiek. Ondanks dat Saraya een paar dagen grieperig is geweest, is ze 90% ready voor haar partij. Het wordt haar tweede internationale partij; de eerste had ze van een vechtster uit Trinidad gewonnen.

We hebben keihard gewerkt en gaan voor de volle winst, niets minder. waarbij Surinaamse toppers het gaan opnemen tegen vechters uit Dominicaanse Republiek.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.