maandag 6 juli 2009

Succes voor Soraya Truideman tijdens 'The Battle of the Hispanola'


Surinaamse Thaiboksers domineren Dominicanen

06-07-2009 De Ware Tijd


Paramaribo - Suriname heeft het thaiboksgala 'The Battle of the Hispanola' in de Anthony Nesty Sporthal volledig gedomineerd. Alle Surinaamse vechters hebben hun partijen tegen hun Dominicaanse tegenstanders overtuigend gewonnen.

Andy ‘The Machine’ Ristie rekende in het hoofdgevecht binnen 45 seconden af met ‘The Scorpion King’. De drie eerste stoten en een low-kick van de wedstrijd kwamen van Ristie, die zijn tegenstander meteen naar het canvas stuurde. De Portugees sprekende thaibokser overleefde de achttellen.

Echter werd hij in dezelfde ronde wederom neergeslagen, kon deze keer zijn evenwicht na de achttellen niet vinden, waardoor Ristie middels een technical knock-out won.Het gala kon organisatorisch veel beter scoren. Zoals gewoonlijk is niet op tijd begonnen.

Soraya ‘The Punisher’ Truideman won het enige vrouwengevecht van Rosawia Nunez. Deze partij werd na dertig seconden in de tweede ronde gestopt nadat Nunez opgaf.

Duidelijk was dat ze moe en uitgeput was. Nunez begon flitsend en agressief. Ze hield Truideman met veel ongecontroleerde boksstoten van zich af. Enkele van deze wilde vuistslagen deden de Surinaamse vechtster zichtbaar pijn. Truideman bleef beheerst en wist halverwege de eerste ronde het gevecht naar zich toe te trekken.

Soraya Truideman (m) wordt geflankeerd door haar opponente Rosawia Nunez (l) en haar The Ultimate-trainer Rodney Belfor.

Met enkele goede combinaties wist ze pijnlijk terug te slaan. Na enkele harde woorden en klappen in het gezicht door haar trainer als oppepper, kwam zij wederom flitsend uit haar hoek. Echter kon zij geen tegenstand bieden tegen de goed vechtende Truideman. Met een serie trappen en stoten moest de scheidrechter ingrijpen. Op dat moment viel Nunez op de knieën en gaf aan niet verder te kunnen. Allan Held van The Ultimate werd in een C-klasse gevecht gediskwalificeerd nadat hij zich verschrikkelijk had misdragen. Hij was het niet eens met de achttellenregel tegen Anwar Karsters van The Gym.

(Bron & foto: http://www.dwtonline.com/)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.