maandag 4 mei 2009

Dave 'Danger' Emanuel verslaat Widjai Thakoer (Sparimaka) in mooiste match Night Of The Next Generation


Succes voor The Ultimate tijdens Night Of The Next

Generation

04-05-2009 Door: Rodney Belfor


De Night of the Next Generation van Simson Gym in Puerto Alegre aan de Anton Dragtenweg, zaterdagavond 2 mei, werd een succesvol toernooi voor de vechters van The Ultimate.

Jules Ceder won van de ervaren vechter Randy Liesdek van Simson Gym. In een zeer harde en spannende partij trok Jules 'The Joker' aan het langste eind en won ondanks een diepe snijwond aan zijn scheenbeen deze partij. Velen waren onder de indruk van zijn heldhaftige optreden om ondanks zijn ernstige snijwond toch de partij vechtend af te ronden.

Mike Wolfgang overrompelde Juan Sanches in de eerste ronde met wat goede en rake combo's. In de 2e ronde was deze partij nog gelijk opgaand met een licht voordeel voor Mike, maar bij aanvang van de 3e ronde kon hij niet verder vanwege ademhalings problemen. Juan werd uitgeroepen tot winnaar, tot ongenoegen van het publiek dat op de hand van Mike was.

De rematch partij van Saraya 'The Punisher' Truideman werd in een gelijk opgaande strijd door Saraya gewonnen. Zij scoorde flink met keiharde lowkicks en boks combo's en was duidelijk agressiever dan haar tegenstander.

De beste, mooiste en meest technische partij van de avond (de mening van het publiek en de media/ABC tv en Times of Suriname) was die van Dave 'Danger' Emanuel tegen Widjai Thakoer van Sparimaka. Tijdens deze spectaculaire partij was het Dave die de lakens uitdeelde en met flitsende effectieve combo's zijn tegenstander efficient ervan langs gaf. Widjai beet flink van zich af, maar was duidelijk verrast door het thaiboksgeweld dat DANGER hem liet ervaren. Dave won deze keiharde, maar technische, partij overtuigend door alle 3 ronden te domineren met de score van 90-81. Dave werd dan ook terecht door de jury en organisatie uitgeroepen tot Most Technical Fighter.

De partij van Allard 'The Beast' Held vond geen voortgang vanwege een opgelopen blessure tijden het opwarmen.

Volledige uitslagen:
Rakesh Persaud (The Gym) *Rakesh Yithoe (Simson)
*Jules Ceder (Ultimate) Randy Liesdek (Simson)
Carlos Yvel (Boni) *Stewart Blesh (Simson)
Mike Wolfgang (Ultimate) *Juan Sanches (Simson)
Juanita Maatstap (Sparimakka) *Saraya Truideman (Ultimate)
Siegfried Vyent (Sparimakka) *Cedric Manhoef (Simson)
Widjai Thakoer (Sparimakka) *Dave Emmanuel (Ultimate)
*Nezar Regales (Attaf) Jimmy Noter (Simson)
Dion Halfhide (The Gym) *Emile Parize Souza (Montjoly)
*Boaz Longin (Montjoly) Eldjavara Castelen (Boni)
*Guacide Patrick (Martinuque) Pytho Markiet (Boni)
Remy Victol (Montjoly) *Revelinio Dongo (Simson)

(* de winnaars)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.