vrijdag 1 mei 2009

The Ultimate-vechters op 2 mei in de ring tijdens Next Generation Fighters/Battle of Both Worlds in Porto Alegre


Thaiboksers The Ultimate klaar voor de winst

2 mei in Porto Alegre

01-05-2009 Door: Rodney Belfor


The Ultimate knokploeg is ready om te knokken op 2 mei te Porto Alegre, Suriname, tijdens het openlucht thaiboks toernooi Next Generation Fighters/Battle of Both Worlds, georganiseerd door Simson Gym.

De vechters die zullen meedoen zijn:
De 16-jarige technisch fanatieke Dave 'Danger' Emanuel (Ultimate) tegen de pittige en agressieve Widjai Thjakoer van Sparimaka.
Allard 'The Beast' Held (Ultimate) bekend om zijn agresieve vechtstijl en een ko die in de lucht hangt tegen Adamy Williams uit Martinique.
Saraya 'The Punisher' Truideman heeft een rematch tegen Juanita Maatstap van Sparimaka. Saraya belooft revenge te nemen door overtuigend te winnen, na de controversie rond de uitslag na de eerste partij.

Twee nieuwelingen nemen het op tegen vechters van Simson Gym. Deze partijen beloven spectaculair te verlopen. Een vechter die zeker van zich zal laten horen in de toekomst is Mike 'The Maniac' Wolfgang (Ultimate) tegen de zeer technische Jaun Sanches van Simson Gym.
Jules 'The Joker' Ceder die amper 6 maanden intensief traint tegen Old timer Randy Liesdek(Simson Gym) die zeer zeker langer dan 2 jaren traint. Jules toont zijn ware karakter om onbevreesd deze partij te accepteren en ook hij belooft keihard er tegen aan te gaan.

We zijn ready om te knallen en de winstpartijen naar binnen te brengen!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.