vrijdag 14 november 2008

Thaiboksers The Ultimate weer naar Curaçao op uitnodiging Baas Sports


The Ultimate fighters klaar om te knokken op

Korsou

14-11-2008 Door: Rodney Belfor


Op 29 november 2008 is het zover, dan zijn onze Sranan thaiboksers op Curaçao om Suriname op een waardige wijze te vertegenwoordigen en keihard te vechten voor wat ze waard zijn.

(Klik op afbeelding voor vergroting!)

Momenteel zijn de jongens volop in training om conditioneel, technisch en tactisch helemaal ready te zijn.

De match ups zien er alsvolg uit:
Dave ''Danger'' Emanuel vs Elvis Molina van Curaçao
Murwin''Pireng'' Emanuel vs Teddy Baubant van Martinique en
Allard ''The Beast'' Held vs Simao Cabort van St. Maarten.


De broers Emanuel

Twee van de match ups zijn even matches voor wat betreft ervaring en record. Alleen de tegenstander van Danger heeft meer wedstrijdervaring en zijn record is driemaal die van Dave. Maar we hebben alle geloof in onze taaie, pittige en zeer technische jonge 16-jarige fighter. Hij word intensief klaargestoomd en ik ben ervan overtuigd dat hij zich van zijn beste zijde zal laten zien en dat zal Elvis Molina letterlijk aan den lijve gaan ondervinden.

Rodney en Allard 'The Beast' Held

Het toernooi wordt gehouden op zaterdag 29 november 2008 in het SDK (Sentro Deportivo Korsou) Stadium en The Ultimate zal daar op uitnodiging van Edwin Baas van Baas Sports participeren vanwege het feit dat men heel tevreden was met de prestaties van de Surinaamse vechters op 3 mei op Curaçao. Toen wonnen we 2 van 4 partijen, 50% dus.

We gaan voor 100% winst 29 november.

Ivan The Black Warrior kan eventueel participeren op Korsou als hij zonder blessures uit het toernooi van the Gym op 24 november komt. Een toernooi van Suriname tegen. Brazilië Hij krijgt wel een taaie Braziliaan als tegenstander. Ivan zit in de Surinaamse selectie die de Brazilianen een kopje kleiner zullen maken.

(Bron foto's: Rodney Belfor)

(Voor meer informatie: http://www.baassports.com/index.php?page_id=4&show=news&news_id=205&style_id=0)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.