vrijdag 14 november 2008

Rodney Belfor trots op zijn leerlingen van de jubilerende Graaf von Zinzendorfschool


'Investing in the youth, is investing in the future

of the Suriname nation'

14-11-2008


Naast oprichter en trainer van thaiboksschool The Ultimate is Rodney Belfor ook gewoon leraar Engels op de jubilerende Graaf von Zinzendorfschool (Mulo/Mavo). De school bestond op 5 november 80 jaar. Rodney geeft hier Engelse les.

Hij is klassevoogd van klas a4b. 'Ik ben de trotse klassevader van 23 speciale leerlingen die allemaal voor hun diploma gaan dit schooljaar 2008 - 2009.', aldus Rodney.

De leerkrachten van de jubilerende Graaf von Zinzendorfschool in Paramaribo.

Rodney (rechts) en enkele van de leeringen.

Een trotse Rodney temidden van 'zijn' leerlingen.

Rodney vervolgt enthousiast: 'Ik vind het een eer en een genoegen om de jongeren te onderwijzen en om een positieve bijdrage te mogen leveren aan hun verdere ontwikkeling en ook om de jongeren te helpen vormen tot waardige burgers in de maatschappij. Investing in the Suriname youth is investing in the future of the Suriname nation.'

1 opmerking:

Anoniem zei

Nou,dat hij goed engels geeft weet ik want ik heb zelf les van hem mogem krijgen.
En dat was zijn eerste jaar op de graaf.Mij zal je niet meer kennen,maar dat deert niet.
Zoe Haakmat

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.