maandag 1 december 2008

Succes voor The Ultimate op Curaçao


Thaiboksers The Ultimate scoren goed op Curaçao

01-12-2008 door Terence Oosterwolde, De Ware Tijd


WILLEMSTAD/PARAMARIBO - De thaiboksers Allard Held en de broers Dave en Murwin Emanuel van The Ultimate hebben Suriname zaterdagavond waardig uitgedragen tijdens een thaiboksgala van Baas Sports onder leiding van Edwin Baas.

Murwin Emanuel behaalde in de voorlaatste partij een knock-out op Teddy Baubant van Martinique, terwijl Held op punten won van Simao Cabort van Sint Maarten. Dave Emanuel knokte zich tot een draw met Elvis Molina uit Curaçao.

Trainer Rodney Belfor is dik tevreden met het optreden van zijn drie vechters. Hij geeft vanuit Curaçao telefonisch door dat de jongens ook lof oogsten bij de organisatie en het publiek. Zonder de anderen te kort te doen zegt Belfor dat Murwin Emanuel indruk maakte met zijn knock-out. Hij revancheerde zich daarmee in stijl op het verlies dat hij in mei op Curaçao leed.

Held en Dave Emanuel vochten voor het eerst in het buitenland. Het was ook hun eerste internationaal gevecht. Dave Emanuel, die overall voor de derde keer vocht, stond tegen over een vechter die al zeven partijen had afgewerkt. “Maar ondanks de mindere ervaring, maakte hij het Molina knap moeilijk.”

Belfor zegt dat het gala goed georganiseerd was en dat de vechters een redelijk niveau hadden. “Het waren allemaal keiharde doorzetters, die niet opgaven.”
De samenwerking met Baas Sports denkt de schoolhouder zeker voort te zetten. “We zijn van plan Edwin Baas volgend jaar uit te nodigen voor ons gala.” Belfor mikt op mei om zijn wedstrijden te organiseren.

De trainer en zijn pupillen zijn morgen terug in Suriname. Hun trip is onder meer mogelijk gemaakt door Ray Moi Thuk Shung, Staatsolie, Telecel en Surisports.

(Bron: http://www.dwtonline.com/)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.