dinsdag 12 augustus 2008

'The Ultimate' op trainingskamp 22 t/m 24 augustus te Berlijn (Suriname)


Trainingskamp Berlijn ter voorbereiding op

toernooi 'The Ultimate' op 13 september

12-08-2008 Door: Rodney Belfor


Als voorbereiding op het toernooi van 'The Ultimate' op 13 september, wordt er een intensief trainingskamp gehouden te Berlijn, Suriname.

Het kamp wordt speciaal gehouden om de vechters en opkomende vechters mentaal, fysiek en conditioneel aan te pakken en vooral tactisch en technisch bij te werken. Ook zal gebruik gemaakt worden van externe ondersteuning, waaronder oud bokskampioen Ricardo Huiswoud die onder andere in Nederland zijn stempel heeft gedrukt. De vechters gaan zeker gebruik maken van zijn kennis en ervaring.

Beeld trainingskamp Berlijn augustus 2007.

Na het trainingskamp zijn alle vechters helemaal ready om keihard en met succes er tegen aan te gaan tijdens het toernooi op 13 september 2008!!

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.