dinsdag 26 augustus 2008

The Ultimate neemt met drie vechters deel aan Kyokushinkai toernooi 30 augustus


The Ultimate is klaar voor toernooien

26-08-2008 door: Rodney Belfor


Na een enerverende en succesvol trainingskamp zijn de fighters van The Ultimate ready voor de uitdagingen de komende toernooien.

(Van links naar rechts: Rachel Vismale, Rodney, Xaviera Nankoe en Murwin Emanuel)

Het eerstvolgende event waaraan we aan gaan meedoen is het full contact Kyokushinkai karate toernooi georganiseerd door Thaiboks club Sparimaka onder leiding van Remie Burke. Hieraan doen vechters van diverse gevechtsdisciplines mee waaronder karate, tae kwan do en natuurlijk thaiboksen, zowel dames als heren.

Dit evenement wordt voor de 2e keer georganiseerd. De 1ste keer, in 2007, hebben wij meegedaan en heeft bij de mannen +70 (Ivan 'The Black Warrior' Pavion), de eerste plaats behaald. Hier moest hij tegen 3 vechters, op dezelfde avond, op knock out systeem uitkomen.

Bij de dames hadden we een open klasse. Daar hebben wij de 2e plaats met Rachel Vismale en Xaviera Nankoe de 3e plaats behaald. Bij dit toernooi gaat het er hard aan toe en het is de normaalste zaak om meer dan 1 partij op dezelfde avond te draaien.

Dit jaar doen mee Ivan Pavion en de zusters Nankoe, Xaviera en Stephanie.

Datum: zaterdag 30 augustus
Plaats: V-Tunnel

(De foto's zijn gemaakt tijdens het toernooi in 2007.)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.