woensdag 27 augustus 2008

Sranan Thaiboxing Rumble van The Ultimate 13 september in Ismay van Wilgen


The Ultimate houdt Sranan Thaiboxing Rumble

27-08-2008 door John Zaalman, De Ware Tijd


Paramaribo - De thaibokschool The Ultimate draait op 13 september om zeven uur ‘s avonds haar Sranan Thaiboxing Rumble af in de Ismay van Wilgen Sporthal. Surinaamse vechters zullen in de gelegenheid worden gesteld ervaring op te doen.

“De bedoeling van dit gala is dat vechters de kans krijgen zich te bewijzen en ook goed partij kunnen leveren”, aldus schoolhouder Rodney Belfor. Hij mikt op tien gevechten in de C-klasse tussen vechters van zijn school, Boni Gym, Sparimaka en The Gym.

Rodney Belfor (l) poseert met Dave 'Danger' Emanuel, die zijn intrede in de thaiboksring zal maken.

Gino Kohinor, ex-trainer van The Gym, die nog geen school heeft, zal ook met enkele thaiboksers meedoen. Van Simson’s Gym hoort Belfor volgende week of die meedoet. Nieuwelingen als Dave Emanuel en Allard Held van The Ultimate en Jonathan Kemp van The Gym zullen ook in het programma worden opgenomen.

De schoolleider verheugt zich vooral op de partij tussen de 15-jarige Emanuel en de één jaar oudere Kemp. “Beiden bezitten al goede skills en een goede vechtersmentaliteit. Ze zullen er echt keihard tegenaan gaan.”

De Sranan Thaiboxing Rumble wordt uit eigen middelen opgezet, maar vooral Ray Moy Thuk Sung, Earl de Meza en Ricardo Huiswoud hebben hun ondersteuning verleend. Voor de winnaars van vier belangrijke partijen – de match-ups zijn nog niet bekend – zullen er trofeeën zijn. Alle overige vechters krijgen medailles. Als attractie zijn er optredens van een dans- en rapgroep gepland.

(Bron: http://www.dwtonline.com/)
(Bron foto: Rodney Belfor)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.