maandag 3 maart 2008

Twee 'The Ultimate' vechters namen deel aan thaibokstoernooi 1 maart van 'Sparimakka'


'Sparimakka' thaibokstoertooi leverde goede

wedstrijden op voor nieuwelingen

03-03-2008 Door: Rodney Belfor


Van alle aangegeven vechters van The Ultimate hebben jammer genoeg maar twee kunnen meedoen.

Dave "Danger" Emanuel deed zijn ringnaam eer aan want hij was constant een gevaar voor zijn tegenstander Pikintio. Met goede boks combo's gecombineerd met krachtige,venijnige knietjes kreeg hij zijn tegenstander klein. Voor zijn eerste partij heeft hij het heel goed gedaan.

Xavier "Urban" Struiken van The Ultimate had in zijn felle, actievolle, partij wat pech. In de laatste ronde kreeg hij een venijnge trap naar het bovenbeen. Hij kon niet op tijd opstaan na 8 tellen te hebben gehad. Zijn tegenstander komende uit Sparimakka heeft verdiend op TKO gewonnen.

Een prachtige en spectaculaire partij was die tussen Remuel"Jackson"Hiwat van The Gym en John Lemberg van Sparimakka. Jackson was duidelijk de betere vechter en liet dat ook blijken door zijn tegenstander steeds met goed geplaatste stoten en trappen naar het canvas te sturen. Uiteindelijk won hij verdiend middels KO.

Fabio Imanuel van Sparimakka won op KO van zijn tegenstander uit Boni Gym. Dit deed hij door zijn tegenstander tot 2 keren toe neer te slaan in de eerste ronde Het was een goed toernooi voor de nieuwelingen om hun kunnen te tonen.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.