vrijdag 4 april 2008

De Ware Tijd bericht over eerste overzees toernooi van The Ultimate


The Ultimate slaat vleugels uit

04-04-2008 door John Zaalman, De Ware Tijd


Paramaribo - De thaiboksschool The Ultimate van Rodney Belfor slaat na twee jaar de vleugels uit. Op 3 mei krijgen Ivan ‘The Black Warrior’ Pavion, Murwin ‘Piren’ Emanuel, Imad ‘The Earthquake’ Ramahi en Pytho ‘Psycho Apart’ Markiet de kans hun kunnen op Cura├žao te tonen.

The Ultimate doet mee op uitnodiging van Edwin Sports van Baas Sports. De verwachtingen zijn hoog. “We hopen Suriname op een waardige manier uit te dragen. We gaan om te winnen”, aldus Belfor, die aangeeft dat de vechters keihard in training zijn voor hun C-klassegevechten.

De match-ups zijn al bekend: Pavion vecht tegen Danny van der Veen, Ramahi tegen Arnold Drenthe, Emanuel tegen Ivo van den Berg en Markiet tegen Rudsel Nissia.

Het enige dat Belfor van de buitenlanders weet, is dat ze meer ervaring hebben dan zijn vechters. “Maar makkelijk zullen ze het niet krijgen. We gaan ze gewoon met onze Sranan krakti klein proberen te krijgen.”

Baas Sports zorgt voor de verblijfskosten, terwijl The Ultimate de andere kosten voor zijn rekening neemt. De tickets voor de vier vechters, Belfor en de begeleiders, Earl de Meza en Ivaar Nooitmeer, zijn nog niet geregeld. “Dat komt de volgende week voor mekaar”, verzekert Belfor. Hij zal onder meer aankloppen bij NV Thuk, de vaste sponsor van zijn school. De groep reist op 1 mei af.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.