donderdag 7 februari 2008

The Ultimate viert 8 februari het tweejarig bestaan....


Rodney Belfor tevreden over 2 jaar The Ultimate

door Terence Oosterwolde 07-02-2008 DeWare Tijd


Paramaribo - Hoewel er niet veel bombarie aan gegeven wordt, viert de thaiboksclub The Ultimate haar tweejarig bestaan morgenavond met een ‘The Ultimate Party’ in danspub Millennium.

De school werd op 7 februari 2006 opgericht door Rodney Belfor.“Ik ben heel tevreden”, zegt hij over twee jaar The Ultimate. “De club en de jongens zijn gegroeid. Ik had gedacht dat het langzamer en moeilijker zou gaan, maar het gaat vlotter dan verwacht.”

The Ultimate telt momenteel zo’n twintig leden. Daartoe behoren vier meisjes, inclusief Saraya ‘The Punisher’ Truideman en Stephany en Xaviera Nankoe. Belfor geeft toe dat dat aantal weinig is, maar meisjes doen volgens hem niet makkelijk aan thaiboks. “Er is een vrees, hoewel er wel degelijk meisjes met talent zijn.”

dWT archieffoto / William Tsang - Rebecca 'Poison' Bhola van Trinidad (rechts) wordt zwaar belaagd door Saraya 'The Punisher' Truideman van The Gym. Meisjes hebben, blijkt het, een vrees om aan de thaibokssport te doen.

De schoolhouder hoopt rond de eerste week van april, zo niet later in het jaar een thaiboksgala te kunnen organiseren. In het tweejarig bestaan werden twee gala’s gehouden: The Initiation Tournament in december 2006 in de gymzaal van de Graaf von Zinzendorfschool en de Turbulent Thaiboxing Tournament in de Ismay van Wilgen Sporthal in september 2007. Daarnaast deden vechters van The Ultimate mee aan gala’s van andere scholen.

Maar behalve sport heeft Belfor, van huis uit leerkracht Engels, ook oog voor het sociale aspect. “Ik wil iets voor kinderen van een tehuis doen”, verklapt hij. Dat plan moet hij echter nog uitwerken.

(Bron: http://www.dwtonline.com/)
(Bron foto: de Ware Tijd)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.