maandag 11 februari 2008

Actuele nieuwtjes van Rodney....


'The Ultimate' party was groot succes


Het feest dat 'The Ultimate' afgelopen vrijdag hield in verband met al weer het tweejarig bestaan van de thaiboksclub was een groot succes.

Rodney: "De sfeer zat er dik in en onze vrienden, fans en sponsors hebben duidelijk genoten van deze gezellige avond. Wij willen hier dan ook ieder dank zeggen die ons - in welke vorm dan ook - heeft ondersteund! Many thanxxx."

Maar we zitten niet stil.

De eerstvolgende activiteit waaraan 'The Ultimate' gaat deelnemen is een thaibokstoernooi voor nieuwelingen en vechters met twee of drie partijen. Dit toernooi wordt gehouden op zaterdag 1 maart en wordt georganiseerd door thaiboksclub 'Sparimakka' onder leiding van Shihan Remie Burke. Dit alles vindt plaats in V-tunnel.

De vechters van 'The Ultimate' die deelnemen zijn:
Pyto 'Psycho Apart' Markiet
Imad 'The Earthquake' Ramahi
Ivar 'The Predator' Nooitmeer
Marc 'The Hammer' Hoft
Xavier 'Urban' Struiken en
Dave 'Danger' Emanuel.

Rodney: "Deze vechters zijn stuk voor stuk enthousiaste, talentvolle jonge thaiboksers die zeker in de gaten gehouden moeten worden gehouden en in de toekomst meer van zich zullen laten horen. En als alles volgens plan verloopt dankomt Saraya 'The Punisher' Truideman van onze club uit tegen een jongedame uit Nederland die ook een partij in Suriname wil draaien."

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.