maandag 4 februari 2008

Nieuws van 'The Ultimate'


Succes voor Pyto 'Psycho Apart' Markiet tijdens 'The

Latin Beatdown' gala


Tijdens het thaiboksgala 'The Latin Beatdown' op 2 februari was er succes voor 'The Ultimate'. In een C-partij wist Pyto 'Psycho Apart' Markiet J. Awanna van de Boni Gym met een knock out tegen de vloer te slaan.

Na een flitsende start lukte het Pyto om zijn tegenstander met een paar goede keiharde combo's binnen tien seconden neer te krijgen. Hij was gebrand op deze overwinning, omdat Awanna tijdens het gala 'Return of the King I' van Ivar Nooitmeer van 'The Ultimate' had gewonnen.

De tweede bokser van 'The Ultimate' die deelnam aan 'The Latin Beatdown' was Luciano 'The Dentist' Derby. Hij verloor helaas op punten van de taaie Braziliaan Jose Pantoja. Zij waren zichtbaar tegen elkaar opgewassen. Het werd een schitterende technische partij. Na dertien maanden te zijn weggeweest was het voor Luciano een redelijke prestatie om een B-partij op niveau te draaien.

Ivan 'The Black Warrior' Pavion kon niet deelnemen aan het gala. Tijdens het sparren met Pyto Markiet jad Pavion een ribblessure opgelopen.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.