zondag 3 juni 2007

International Martial Arts Events 21 juli in NIS


Ilonka Elmont start groots sportontwikkelingsproject in Suriname

23-05-2007 Radio 10


Ilonka Elmont, zevenvoudig Wereldkampioen Thaiboksen, gaat van start met Be Innovative, dat is een langdurig sportontwikkelingsproject in Suriname. In Be Innovative is het de bedoeling dat vooral kansarme jongeren in contact komen met een aantal internationale topsporters met Surinaamse roots, maar Elmont wil ook de gebrekkige sportfaciliteiten in gyms aanpakken.
Ilonka Elont gaf vanmorgen een persconferentie in Krasnapolsky.

Be Innovative, het sportontwikkelingsproject van de Thaibokskampioene wordt gelanceerd met een International Martial Arts Events op 21 juli in het NIS met daarbij allerlei wereldtoppers uit allerlei gevechtssporten.

Een week later is er – eveneeens in het NIS - een Thaiboksgala van sportschool Simpson.

(Bron: http://www.radio10.sr)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.