dinsdag 30 maart 2010

Myenthy Biloma wint zijn eerste match op ko tijdens Night of the Battle - Nieuw talent van The Ultimate maakt indruk


'Merciless' Myenthy Biloma doet zijn naam eer aan

30-03-2010 Door: Rodney Belfor


Myenthy Biloma laat goede indruk achter na zijn eerste partij. Het was gelijk raak en deze talentvolle vechter liet er geen gras over groeien en drukte gelijk zijn stempel tijdens het toernooi The Night of the Battle van Simson Gym.

Hij scoorde met snelle stoten en knietjes en scherpe keiharde trappen vanaf het begin van de wedstrijd. De partij duurde niet lang: 'Merciless' Myenthy Biloma trapte zijn tegenstander Armand Majesi van Sportschool Wang Sking (voorheen Boni Guym) naar het canvas met een snelle goed geplaatste mawashi naar het hoofd.

Het werd een verdiende ko winst en het publiek ging uit zijn dak en was vol lof over het optreden van deze vechter, vooral omdat het zijn allereerste partij was.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.