zondag 21 maart 2010

Nieuw talent Myenti Biloma bij The Ultimate - Debuut 27 maart tijdens Night of the Battle


Myenti Biloma debuteert tijdens Night of the Battle

van Simson Gym

21-03-2010 door: Rodney Belfor

Nieuwe talentvolle vechter Myenti Biloma maakt zijn thaiboks debuut op 27 maart tijdens het toernooi Night of the Battle van Simson Gym.

Deze vechter traint nauwelijks 8 maanden en zal heel veel van zich laten horen in de naaste toekomst. Een technische vechter die durft om alle technieken toe te passen.

Persoonlijk vind ik hem een geschikte thaibokser voor wat betreft zijn bouw, attitude, trainings intensiteit en hij is ook nog onbevreesd.

Het belooft wat te worden 27 maart in de V-Tunnel. Van mij krijgt hij de volle ondersteuning om zich te ontplooien tot een waardige thaibokser.

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.