dinsdag 1 september 2009

Winst voor Dave Emanuel tijdens Return of the Iron Lady - Saraya Truideman teleurgesteld na verloren partij tegen Danique Tolenaar


Winst en verlies voor The Ultimate tijdens Return

of the Iron Lady

01-09-2009 Door: Rodney Belfor


Dave ''Danger'' Emanuel (58kg) vs Maurice Douglas (63kg; Sparimaka)

Deze partij was een technisch prachtige partij waarbij de kleine ''Danger'' heel slim en tactisch te werk ging. Dit was nodig omdat hij in lengte en gewicht in het nadeel zat.

Achteraf bleek dat zijn tegenstander 63 kg was en fysiek heel sterk.

Hij probeerde met hoge trappen en clinchen te scoren. De onbevreesde Dave ging er keihard voor en won overtuigend zijn partij met goede boks en trap combinaties waarop Maurice geen antwoord op had.
Hij scoorde goed met zijn boks combo's en zijn scherpe en keiharde lowkicks.

Dave werd alom geprezen door het publiek voor zijn heldhaftig optreden en prestatie in de ring. Hij groeit langzaam op tot publiekslieveling.

Saraya Truideman vs Danique Tolenaar

Het was een zeer spannende eerste ronde waarbij beide dames er keihard ertegen aan gingen met een overwicht voor Saraya. Danique liep hier een flinke bloedneus op en bloedde veel, dit omdat zij wat harde stoten van Saraya had geincasseerd.

In de 2e ronde liep het anders af.
Saraya bleek alles te hebben gegeven in de eertste ronde want ze bleek tegen het einde van de 2e ronde uitgeput te zijn en kon moeizaam verder.

Danique bleef maar scoren en haar puntjes pakken. De referee had dit door en greep TERECHT in door de partij te stoppen. Het werd dus een overwinning voor Danique, dit natuurlijk tot groot ongenoegen van Saraya die gebrand was op een overwinning en door wilde vechten.

(Bron foto's: http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?t=95623)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.