woensdag 26 augustus 2009

The Ultimate van de partij op 30 augustus: Return of the Night in NIS


Saraya en Dave in de ring tijdens Return of the

Iron Lady

26-08-2009 door: Rodney Belfor


Saraya en Dave gaan uitdagingen niet uit de weg tijdens het toernooi Return of the Iron Lady op zondag 30 augustus in NIS, georganiseerd door Slam Events.

Saraya komt uit tegen de Nederlandse vechter Danique Tolenaar. Ze is een complete fysiek sterke vechter en zwaarder dan Saraya, maar The Punisher is onbevreesd en gaat er keihard voor.

Het is meer dan een gewoonte dat de vechters van The Ultimate voor het uiterste gaan en alles geven voor de overwinning en ook nog prachtige partijtjes leveren. Dit is dan ook het geval voor Saraya die gebrand is op een overwinning vooral na de brutale uitspraken van Danique in de lokale media dat ze Saraya hier in Suriname KO gaat slaan. Saraya' 'The Punisher'' Truideman is ready voor the Battle. We zijn goed voorbereid.

Dave "Danger" Emanuel komt in een lokale partij uit tegen Maurice Douglas van Sparimaka.
Voor Dave is het ook een uitdaging, want hij gaat in een zwaardere gewichtsklasse uikomen. Eerder kwam hij uit in de klasse 53kg-57kg - nu is hij in de klasse 58kg-62kg. Het wordt zijn eerste partij in deze klasse, maar ik heb het volste vertrouwen in de kleine, maar zeer gevaarlijke Dave. Hij staat er goed voor en staat nu scherper dan een scheermes. Maurice Douglas is een fysieke sterke vechter en een van de betere vechters van Sparimaka, maar Dave is helemaal ready om het karwei te klaren.

The Ultimate gaat knallen zondag!!!!!!!!!!!!

(Bron foto's: http://www.mixfight.nl/forum/showthread.php?p=786759)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.