woensdag 7 mei 2008

Succes voor de 'The Ultimate' op Curaçao...


The Ultimate thaiboksers laten goede indruk

achter op Curaçao

06-05-2008 Door: Rodney Belfor


Tijdens het toernooi 'Born 2 Fight' van zaterdag 3 mei op Curaçao hebben onze vechters hun land waardig vertegenwoordigd. Van de vier partijen hebben ze twee gewonnen en twee verloren.
Imad "The Earthquake" Ramahi won van Rudsel Nisia.
Deze partij was voor velen in de SDK sporthal de match van de avond. Het werd een spectaculaire partij vol actie. Imad had hier de overhand met zijn krachtige low kicks en scherpe knietjes. Rudsel, heel goed met het boksen, bleek een echte warrior te zijn en bleef maar komen. Imad was duidelijk de betere en sterkere vechter en won overtuigend zijn partij. Voor de vele enthousiaste aanwezigen was hij met zijn optreden gelijk publieks lieveling en de ster van de avond.

Pytho "Psycho Apart" Markiet won van Michel Rinerie.
De zeer technische Michel had geen antwoord op de krachtige bokscombo's van Pytho. Deze bleef maar inbeuken op het hoofd van zijn tegenstander. De KO was in de buurt maar Michel vertikte om neer te gaan. De 17-jarige fanatieke en talentvolle Pytho Markiet won tegen het eind van de ervaren vechter uit Curaçao. Deze partij was ook een spannende partij waarvan het publiek danig heeft genoten.

Ivan "The Black Warrior" Pavion verloor van de trots van Curaçao Danny van der Veen. Deze twee vechters waren duidelijk tegen elkaar opgewassen. Het werd een spannende en technische partij. Danny, een heel goede vechter die zijn lengte goed gebruikte werd verdiend de winnaar, tot groot genoegen van zijn grote schare fans.

Murwin "Pireng" Emanuel verloor van Ivo van den Berg.
Vanwege een opgelopen rugblessure in de eerste ronde kon Murwin niet verder en verloor zodoende op TKO. Het beloofde een heel spannende partij te worden, want beide vechters begonnen agressief en deelden rake klappen uit.

Murwin gaat alvast voor een rematch,waarbij hij beloofd dat hij Ivo in alledrie ronden van zijn beste zijde zal laten zien. Dit zal waarschijnlijk plaats vinden in september in Suriname tijdens het toernooi van The Ultimate.


Commentaar Ivo van den Berg van Fight Culture (organisator van het toernooi):
'Het was een geslaagd evenement, lekker druk met leuke spectaculaire partijtjes. In vergelijking met vorige toernooien, verliep alles vlot. Ik heb van de meeste mensen positieve reacties gehad, over het toernooi en de Surinaamse vechters. De surinaamse vechters hadden een positief aandeel in het geheel en waren gedisciplineerd, netjes en hadden een goed gedrag. We nodigen ze zeker weer uit voor een volgend toernooi op Curaçao. Ik kijk ook uit naar mijn rematch tegen Murwin.'

Commentaar Rodney Belfor (schoolhouder The Ultimate):
'We zijn tevreden over ons optreden hier op Curaçao. Voor ons is het belangrijk dat we Suriname waardig hebben vertegenwoordigd. We zijn op een correcte waardige manier behandeld door de organisatie, de vechters en ook nog de toeschouwers op Curaçao. Het was een pracht van een toernooi met goede actievolle partijen. Drie van onze vechters hebben alvast een uitnodiging gehad voor een toernooi in oktober op Curaçao. Ik ben hoopvol gestemd en kijk uit naar de verder positieve samenwerking met Baas Sports en Fight Culture op Curaçao.

Ik wil de sponsors, vrienden en familie dankzeggen voor het getoonde vertrouwen en het ondersteunen van de Surinaamse sporters.'

(Meer informatie over het toernooi en Baas Sports: http://www.baassports.com/.)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.