dinsdag 17 februari 2009

The Ultimate blikt positief terug op Sparimaka toernooi


Rodney tevreden over algehele resultaat The

Ultimate tijdens Sparimaka toernooi

17-02-2009 door: Rodney Belfor


Met mixed feelings, maar overall positief, blikt Rodney Belfor kort terug op de resultaten van zijn vechters tijdens het Sparimaka toernooi op zaterdag 7 februari.

Allard Held won van Guillano Menso. Het was de mooiste en meest technische partij van de avond), aldus Rodney. Jules Ceder domineerde van ronde 1 tot 3 in zijn partij tegen Sadrach Misiedjan en trakteerde zijn hem met een ware pak slaag. Jules won dan ook.

Dave verloor zijn partij tegen G. Thakoer. De uitslag was echter omstreden, aldus Rodney. Dave domineerde duidelijk, maar de overwinning ging toch de andere kant op. “We zijn niet tevreden, maar gaan rustig verder.”

Dit was ook het geval met de wedstrijd van Saraya Truideman tegen Jaunita Maatstap. Saraya domineerde de 1e en 2e ronde, maar had een mindere 3e ronde. Uiteindelijk won Maatstap. "Na bijna twee jaren niets te hebben gedaan, zijn wij heel tevreden met de prestatie van Saraya.", aldus Rodney.
Mike Wolfgang verloor na een spannende 1e ronde zijn partij door een mindere conditie. Rodney: “Ik ben heel tevreden met een ieder en we blijven werken aan alles en nog wat.”

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.