zaterdag 16 september 2006

Rodney Belfor leverde jarenlang grote bijdrage aan thaibokssport Suriname


'The Ultimate', een nieuwe thaiboksschool

16-09-2006 de Ware Tijd


Paramaribo - Suriname is een nieuwe thaiboksschool rijker en wel in ‘The Ultimate'. Het is de initiatiefnemers na een pilot periode van langer dan zes maanden gelukt de school op te richten. Rodney ‘Iron man' Belfor is de trainer.

Belfor, ex-vechter van Simson Gym heeft jarenlang zijn bijdrage geleverd aan het thaiboksgebeuren in Suriname. Zijn bijdrage wil hij nu op een andere manier leveren. Hij wordt momenteel bijgestaan door L. Landbrug. De Graaf von Zinzendorfschool is op maandag, donderdag en zaterdag tussen zes en acht uur ‘s avonds de locatie waar er getraind wordt.

(Bron: http://www.dwtonline.com)

Geen opmerkingen:

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.