woensdag 4 juni 2008

Pytho Markiet toont fighting spirit tijdens Martial Arts 2


Pytho Markiet verliest tijdens Martial Arts 2,

maar toont ware fighting spirit


Het gevecht tussen Pytho Markiet van The Ultimate en Jermo Dap van The Gym, tijdens Martial Arts 2 op 31 mei in de Anthony Nesty Sporthal, was een heel bijzondere partij.

Omdat Pytho in de eerste ronde acht tellen kreeg, dachten velen dat hij KO zou gaan of de volle drie ronden niet zou uitvechten. Na een mindere 1e ronde kwam Pytho sterk terug en probeerde met boks combo's te scoren.

Het lukte hem met krachtige opstoten te scoren in de 2e ronde, maar de slimme en goed vechtende Jermo had zijn tactieken aangepast om zijn punten voorsprong te behouden. Hij scoorde goed met het achteruit vechten en korte flitsende combo's te plaatsen. Het werd een welverdiende overwinning op punten van Jermo Dap.

Pytho Markiet werd geprezen om zijn doorzettings kracht en zijn positieve vechters mentaliteit.
Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.