dinsdag 30 maart 2010

Myenthy Biloma wint zijn eerste match op ko tijdens Night of the Battle - Nieuw talent van The Ultimate maakt indruk


'Merciless' Myenthy Biloma doet zijn naam eer aan

30-03-2010 Door: Rodney Belfor


Myenthy Biloma laat goede indruk achter na zijn eerste partij. Het was gelijk raak en deze talentvolle vechter liet er geen gras over groeien en drukte gelijk zijn stempel tijdens het toernooi The Night of the Battle van Simson Gym.

Hij scoorde met snelle stoten en knietjes en scherpe keiharde trappen vanaf het begin van de wedstrijd. De partij duurde niet lang: 'Merciless' Myenthy Biloma trapte zijn tegenstander Armand Majesi van Sportschool Wang Sking (voorheen Boni Guym) naar het canvas met een snelle goed geplaatste mawashi naar het hoofd.

Het werd een verdiende ko winst en het publiek ging uit zijn dak en was vol lof over het optreden van deze vechter, vooral omdat het zijn allereerste partij was.

zondag 21 maart 2010

Nieuw talent Myenti Biloma bij The Ultimate - Debuut 27 maart tijdens Night of the Battle


Myenti Biloma debuteert tijdens Night of the Battle

van Simson Gym

21-03-2010 door: Rodney Belfor

Nieuwe talentvolle vechter Myenti Biloma maakt zijn thaiboks debuut op 27 maart tijdens het toernooi Night of the Battle van Simson Gym.

Deze vechter traint nauwelijks 8 maanden en zal heel veel van zich laten horen in de naaste toekomst. Een technische vechter die durft om alle technieken toe te passen.

Persoonlijk vind ik hem een geschikte thaibokser voor wat betreft zijn bouw, attitude, trainings intensiteit en hij is ook nog onbevreesd.

Het belooft wat te worden 27 maart in de V-Tunnel. Van mij krijgt hij de volle ondersteuning om zich te ontplooien tot een waardige thaibokser.

zondag 7 maart 2010

Nieuwe sponsor STB Fightgear Nederland schenkt The Ultimate materialen


(Klik op foto voor groter exemplaar.)

07-03-2010

Met trots laat Rodney Belfor van The Ultimate weten dat STB Fightgear Nederland een nieuwe sponsor is van The Ultimate. Rodney: "We krijgen merendeels nieuwe spullen waaronder gloves, broeken, scheendekkers, zwachtels, enkelsokken en trappads."

"We stellen het zeer op prijs dat een gerenommeerde entiteit als STB bereid is ons spontaan te voorzien. Onze leden zijn heel blij met het aangeboden materiaal, het wordt ook kosteloos aan ze overgedragen."

Op haar website meldt STB Fightgear onder andere:
"STB staat voor Strength, Technique and Balance. De elementen waarover vrijwel elke sporter hoort te beschikken. STB is een nieuw merk, dat de ouderwetse kwaliteit weet te combineren met de nieuwste trends."

Thaiboksschool 'The Ultimate' in Paramaribo, is in februari 2006 opgericht door Rodney Belfor ('Iron'). Getraind wordt te Wi kon Tren. Via deze site houdt Rodney u op de hoogte van prestaties van zijn leerlingen en van ander nieuws!

Wie meer over thaiboksen wil weten of wanneer trainingen worden gegeven bij The Ultimate en/of de school van Belfor wil sponsoren kan contact met hem opnemen via telefoonnummer +00 597 8571052.